A proste zasady w kuchni? To przepis na prosty w przyrządzeniu i zdrowy obiad dla całej rodziny. To radość, harmonia i smak domowego obiadu… prosto z piekarnika. To gotowe dania, dzięki którym będziesz miał więcej czasu dla siebie i dla tych, których kochasz najbardziej.
Piekarnik nagrzać do temp. 180°C z termoobiegiem lub bez termoobiegu do temp. 200°C.
Roladki wstawić do nagrzanego piekarnika w tacce aluminiowej z folią do pieczenia, nie zdejmować folii.
Piec 35-45 minut, 5-10 minut przed końcem pieczenia zdjąć z tacki folię w celu przyrumienienia powierzchni roladki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZAZ dodatkiem marchwi, czosnku, ziół, witamin i składników mineralnych
Nawet o 30% niż standardowy kurczak.
Piekarnik nagrzać do 180°C z termoobiegiem
lub bez termoobiegu do 200°C.
Wysunąć tackę z kartonowego opakowania.
Nie zdejmując folii włożyć ją do nagrzanego piekarnika.
Piec 35-45 minut, 5-10 minut przed końcem pieczenia ostrożnie zdjąć z tacki folię w celu przyrumienienia powierzchni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZAZ dodatkiem marchwi, czosnku, ziół, witamin i składników mineralnych
Nawet o 30% niż standardowy kurczak.